Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Välkommen till en rolig avslutning på Tre Kronor Hockeyskola Cup i Gnesta lördag den 16 mars. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund erbjuder en rad olika sponsorpaket som ger dig som privatperson eller företagare möjlighet att stödja våra ambitiösa hockeytalanger i deras jakt på guld i Stålbucklan 2019. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har utsett lagkaptener till Stålbuckan 2019. Lagkapten blir Lova Blom (Nyköping Hockey). Assisterande kaptener Alva Zentio (Åker/Strängnäs HC / Hammarby IF) och Beatrice Hjälm (Södertälje SK). Forza Södermanland!
 
Då det inkommit önskemål från spelare och föräldrar om möjligheten att beställa jacka med distriktets logotype inför Stålbucklan har förbundet tagit fram ett sådant erbjudande. Mer info nedan. Forza Södermanland!
 
Söndag den 13 januari träffas Stålbucklantruppen för ispass, teori och träningsmatch i Åkers ishall. Vi samlas klockan 08:00. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill rikta ett stort grattis till Södertälje SK som vann DM-guld för U13. Bra jobbat!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill rikta ett stort grattis till Nyköping Hockey som vann DM-guld för U15. Bra jobbat!
 
Förbundet informerar om spelaravgift för Stålbucklan samt önskemål om att få in spelarnas klädstorlekar snarast möjligt. Forza Södermanland!
 
Helgen den 5-6 januari träffas Stålbucklantruppen för ispass, teori och träningsmatch i Åkers ishall. Vi samlas klockan 09:30 den 5 januari. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har tagit ut truppen till Stålbucklan som spelas i Rydaholm/Ljungby den 21 februari till 24 februari 2019. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill rikta ett stort tack till alla målmedvetna, ambitiösa och talangfulla hockeytjejer som deltog vid Stålbucklancampen i Åkers ishall lördag och söndag. Forza Södermanland!
 
Nu finns presentationen från den föräldrainformation som genomfördes i Åker den 22 december att ta del av. Forza Södermanland!
 
I samband med Stålbucklancampen den 22 december kommer det att genomföras föräldrainformation från förbundet. Vi träffas i konferensrummet vid kafeterian i Åkers ishall klockan 09:45. Varmt välkomna!
 
Förbundet vill rikta ett stort grattis till Felicia Nordlund (fd Järna/SSK) och Lova Blom (Nyköping Hockey Ungdom) som tagits ut i U18-landslaget till VM i Japan i januari. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund vill gratulera Södertälje SK till segern i DM för U12 den gångna helgen och tackar samtidigt föreningen för ett väl genomfört arrangemang.
 

Boka bord till Lindens loppis

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

vi_samarbetar_med  

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-51 52 86
E-post: lindenhockey@quicknet.se

Se all info