Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Nu finns ledighetsansökan att ladda ned från förbundets hemsida för de spelare som börjat skolan torsdag den 16 augusti då sommartruppen träffas i Nyköping för slutlig uttagning till TV-pucken 2018. Forza Södermanland!
 
 
Södermanlands Ishockeyförbund genomförde den 4 juni distriktsmöte. Prisutdelningar, val av nya ledamöter till förbundsstyrelsen och samtal om fördjupad samverkan inom Region Öst stod bland annat på agendan. Forza Södermanland!
 
I veckan tog Högsta domstolen upp fallet Jakob Lilja och en händelse i en SHL-match mellan Rögle och Malmö 2015 som sedermera ledde till en villkorlig dom för misshandel. En principiellt viktig fråga för såväl svensk som sörmländsk ishockey.
 
Södermanlands Ishockeyförbunds styrelse har beslutat att den verksamhet som den gångna säsongen genomfördes inom ramen för "Södermanlandsakademin" från och med maj 2018 kommer att bedrivas av extern aktör. Läs mer nedan. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har beslutat att tilldela Markus Sundsgård (Gnesta IK) pris som Årets eldsjäl 2017/2018. Stort grattis!
 
Samtliga möteshandlingar finns tillgängliga under fliken praktisk info - distriktmöten
 
Södermanlands Ishockeyförbund har beslutat att tilldela Gustaf Löfberg pris som Årets domare 2017/2018. Stort grattis!
 
TV-puckens sommartrupp kallas till Rimbo ishall den 9 juni för fystester och intermatcher. Samling 09:00. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har beslutat att tilldela Lova Blom (Nyköping HF Ungdom) och Johannes Jämsén (Södertälje SK) pris som Årets spelare 2017/2018. Stort grattis!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har valt att komplettera sommartruppen till TV-pucken med ytterligare 2 spelare. Forza Södermanland!
 
Nedan finns den övergripande planeringen för kommande aktiviteter inför TV-pucken 2018. Notera att sommartruppen träffas i Rimbo den 9/6 för fystester och intermatcher. Detaljerat schema kommer framöver. Forza Södermanland!
 
Södermanlands Ishockeyförbund har valt att utöka sommartruppen till TV-pucken med 6 spelare. Forza Södermanland!
 
Södermanlands distriktslag flickor stod för en imponerande insats i Stålbucklan. Segrar mot bland annat Värmland, Skåne och Ångermanland på vägen mot en slutlig fjärdeplats. Dessutom med turneringens i särklass yngsta lag. Vi är stolta över er!
 
Nu finns schema för de tre första dagarna av slutspelet i Stålbucklan att ta del av. Läs mer om praktiska detaljer nedan. Forza Södermanland!
 

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

Hockeyvecka

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

vi_samarbetar_med  

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-51 52 86
E-post: lindenhockey@quicknet.se

Se all info