Hoppa till sidans innehåll

Bauersamarbete

31 JAN 2020 14:42
  • Uppdaterad: 31 JAN 2020 14:42

Eskilstuna Linden Hockey ingår nytt avtal med Bauer Hockey.

Det 5-åriga avtalet innebär att Bauer Hockey blir officiell samarbetspartner av sportutrustning till föreningen.

Lindens klubbchef Anders Björk kommenterar samarbetet:

- Vi är mycket glada att förlänga samarbetet med en av de största hockeyleverantörerna i världen. Det har varit en prioriterad fråga att få klart avtalet under säsongen och det känns bra att vi nu kommit överens om ett 5-årigt avtal. Vi har under de senaste fyra säsongerna haft Bauer som leverantör och vi är mycket nöjda med deras kompetens och serviceförmåga. Vi ser fram emot framgångsrika år tillsammans med Bauer.

Bauers representant Pär Lövgren om samarbetet:

- Vi på Bauer Hockey är stolta över att vara överens med Linden Hockey om en ny avtalsperiod och ser fram emot att fortsatt leverera hockeyprodukter till en förening som andas framtid och framgång.

- Vi ser tillbaka på en framgångsrik tid tillsammans där Linden som förening gjort ett väldigt fint arbete med ett ökat intresse kring hockeyn i stan. Detta tillsammans med framgångar i representationslaget som ser ut att etablera sig i Hockeyettan, vilket de förtjänar, efter en fin start denna säsongen.
Vår ambition är att hockeyn ska fortsätta växa och att medlemmarna ska ha lätt att hitta rätt utrustning lättillgängligt i Eskilstuna för att kunna utvecklas och ha kul! Med ett proffsigt och noggrant arbete runt medlemmarna och spelarna vill vi gärna förknippas med framgångarna i föreningen och ser fram emot ett bra samarbete kommande 5 åren, säger Lövgren.

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info