Hoppa till sidans innehåll

Dags att studsa tillbaka

08 DEC 2017 10:01
  • Skapad: 08 DEC 2017 10:01

Att studsa upp på vinnarspåret igen är Lindens ambition när näst sista uppgiften innan jul-och nyårsuppehållet i Alltvåan ska lösas.
Tisdagskvällens tvärstopp mot Segeltorp är lagt till handlingarna, nu är det Tumba på bortais som ska få sota för den tveksamma insatsen.
- Vi kom inte upp i normal standard och hade dessutom lite oflyt när vi förlorade. Jag törs lova en betydligt bättre insats och hoppas att det ska räcka, deklarerar tränare Länn, i vanlig ordning optimist.
Linden är i god form, Tumba inte fullt lika bra nu som senast lagen möttes på grund av skador. Och för Eskilstunagrabbarnas del finns inga direkta orosmoln även om Gustaf Länn gärna ser att Mattias Näslund kan spela så att man kan ställa upp med sex backar. William Sassi är i alla fall tillbaka medan Jim Gustafsson inte lirar igen för in på nya året.
I division 2-serien tog lagen var sin seger på bortaplan. Tumba vann i Sméhallen med 5-3, Linden i Ishuset med matchens enda mål.
- Det får gärna bli 1-0 igen men huvudsaken är att vi vinner. Vi måste hålla tätare bakåt än mot Segeltorp och ha större skärpa när chanserna dyker upp, säger Länn.
Med andra ord enkel hockeyfilosofi.
Tre poäng skulle förstås smaka mumma och skapa en klyfta till lagen under kvalstrecket. Runt kvart över nio har vi svaret.
Linden avrundar sedan året med match mot Rimbo i hemmahallen på tisdag.
NALLE WEINSTOCK
Skribent: Nalle Weinstock
E-post: This is a mailto link

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info