Hoppa till sidans innehåll

Klar seger utan glans

06 SEP 2017 21:14
  • Skapad: 06 SEP 2017 21:14

Utan att på något sätt imponera betvingade Linden på onsdagskvällen för andra gången Hallstahammar.

Siffrorna skrevs till 6-2 (2-0, 0-0, 4-2) och speglade ganska väl matchutvecklingen men det fina spelet mot Surahammar i söndags lyste med sin frånvaro. Inte minst saknades precision och skärpa i passningsspelet.

Målfabrikationen var i alla fall helt okej med två tvåmålsskyttar. Rasmus Hagström skickade på nytt in två baljor och samma resultat noterades för Alexander Larsson. Återstående fullträffar fixade Jesper Lind (1-0) och Andres Staforelli (6-1).

Linden testade andrekeepern Mathias Jonsson i kassen och han var tveklöst den främste i ett annars ganska mediokert hemmalag.

Positivt i övrigt: Det starka försvarsspelet, inte minst i boxplay, Hallsta hade sju numerära överlägen utan att lyckas överlista Jonsson.

Negativt: Två nya skador. Kim Näslund fick en hård puck i tinningen och måste uppsöka Mälarsjukhuset och Joonas Ruotsaari fick en rejäl smäll på vänsterknäet och grinade illa när han lämnade såväl rink som avbytarbås.

På söndag klockan 15.00 spelas sista träningsmatchen innan division 2-serien drar igång den 19 september. Tyresö står för motståndet i Sméhallen i den finslipande förpostfäktningen.

NALLE WEINSTOCK

Skribent: Nalle Weinstock
E-post: This is a mailto link

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info