Hoppa till sidans innehåll

Linden Hockey korttidspermitterar personal

30 MAR 2020 21:09
  • Skapad: 30 MAR 2020 21:09

Lindens styrelse har beslutat att korttidspermittera all personal i klubben från och med 1 april och har idag träffat överenskommelse med facken gällande detta.

Som säkert ingen har missat så är situationen i världen och Sverige med anledning av utbrottet av Covid-19 sorglig och bekymmersam på åtskilliga plan och rent ekonomiskt väldigt kännbar för många just nu och Linden Hockey är givetvis inget undantag i denna situation.


Sveriges regeringen har agerat och öppnat möjligheten för företag och organisationer att vidta åtgärder som så lite som möjligt påverkar individen och stöttar företagen och organisationen ekonomiskt.

En åtgärd är det som kallas "korttidspermittering". Flera klubbar inom idrotten har eller kommer genomföra detta inom kort. Lindens styrelse har beslutat att också permittera personalen på kansliet under en period med start 1 april till slutet av maj. Beroende på hur världsläget ändrar sig kan det bli eventuellt tal om en förlängning men det hoppas vi givetvis inte.

För Linden Hockey är detta en möjlig avlastning ekonomiskt vilket ger en chans för föreningen att komma genom den tuffa situation man befinner sig i. Styrelsen uppskattar den lojalitet och solidaritet som personalen visat mot klubben och det stöd som medlemmar visat i denna tuffa tid vi alla befinner oss i. Tack!

Styrelsen Linden Hockey

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info