Hoppa till sidans innehåll

Roy Bergström - Huvudtränare Lindens Damlag

23 SEP 2015 08:53
SSK/Lindens Damlag har gjort klart med en ny huvudtränare 60-årige Roy Bergström har varit verksam inom hockeyn under 35 år och har nu kommit överens om ett ettårigt avtal med SSK/Lindens damsektion.
  • Skapad: 23 SEP 2015 08:53

Roy Bergström i en kommentar
- Jag ser fram mot det här uppdraget och precis som jag sagt till tjejerna, så det finns bara en sak som är målet, och det är att bli bäst. Det tycker jag måste tillhöra den grundläggande inställningen, att vi ska ta oss så långt som möjligt och ha ett långsiktigt mål att bli nummer ett.
Min syn på hockey är att det ska vara roligt att se mina lag att spela. Det ska vara en fartfylld hockey med mycket glädje och ett spel som tillåter ”artister” på isen att göra det där lilla extra.

Jag har varit runt en hel del, både i Sverige men även många år i Norge och ett tag i Tyskland. Jag har tränat pojklag, flicklag, juniorer och A-lag för herrar och damer. Jag har varit ungdomsansvarig för AIK och arbetat för Stockholms ishockeyförbund under en period. Just på damsidan har jag varit huvudtränare för bland annat Linköping och Segeltorp samt Mälarhöjden/Bredäng där vi tog med två SM-guld. Nu senast har jag varit sportsligt ansvarig och tränare i SKI Hockey i Oslo under ett par år.

Även ass.tränare är klar. Det blir SSK/LINDENS förra säsongens spelar som också var lagkapten Evelina Husar. 
Skribent: Mika Seppänen

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info