Hoppa till sidans innehåll

Till Lindens medlemmar och supportrar

17 AUG 2016 09:13
Välkomna till en ny hockeysäsong!
  • Uppdaterad: 17 AUG 2016 09:27

Som nämnts tidigare så händer det mycket positivt i föreningen med bl a många nya ansikten och nya roller. Vi har en ny styrelse, ny personal på kansliet och en ny utbildningsansvarig. Det kommer innebära att det blir en viss inkörningsperiod och säkert ”små hack i skivan”, men vi är övertygade om vi att på både kort och lång sikt kommer se positiva förändringar inom föreningen. Vi är redan på god väg och det levereras just nu många nyheter både på Linden Hockeys hemsida och Facebooksida. Alla nytillsatta personer känner en stor drivkraft att vilja utveckla Linden. Det betyder att många nya beslut kommer fattas, ni kommer förhoppningsvis gilla dem men vi förstår att en del inte kommer göra det. Det ni då kan tänka på är att vi gör det för att utveckla föreningen och att styrelse och personal måste se helheten inom klubben. Vi kommer jobba mycket med kommunikation och en öppenhet där varje medlem ska ha möjlighet till information och kunna påverka utvecklingen framåt.

Just nu har vi många ambitioner men det finns det också begränsningar för vad vi i dagsläget kan förverkliga, då vi har en ekonomisk situation där vi har ett negativt kapital. Vi kommer lägga mycket fokus på att stärka vår ekonomi, vilket betyder att vi behöver jobba med vissa punktinsatser under säsongen. Det är då viktigt att ni medlemmar och supportrar stöder detta arbete. En förbättrad ekonomi är en av de viktigaste bitarna för Linden Hockeys framtida utveckling.

En annan viktig sak som kommer att genomsyra Linden Hockey i framtiden är föreningskänslan. Vi vill att ni ska känna en stolthet i att vara medlem i föreningen. Vi kommer under säsongen arrangera medlemsmöten som vi hoppas ni sluter upp till.

För att utveckla Linden Hockey kommer vi ytterligare behöva stärka vår organisation. Har du tips eller idéer vill vi gärna ta del av dem. Du kanske till och med vill vara involverad på något sätt. Hör av dig till styrelsen eller kansliet om du är intresserad eller har synpunkter.

På vår resa med att utveckla Eskilstuna Linden Hockey ska vi alltid ha med oss vår värdegrund: ”Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt”

Än en gång, välkomna till en ny säsong!

 

Med vänlig hälsning

Anders Björk       Björn Holm
Klubbchef           Ordförande

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info