Hoppa till sidans innehåll

Andra nyförvärvet klart!

21 APR 2021 09:00
  • Skapad: 21 APR 2021 09:00

Linden kan idag presentera sitt andra nyförvärv:
Backen >>Andreas Thelander ansluter till Eskilstunaklubben. Andreas är bördig från Tidaholm och har representerat Leksand under sin juniortid. Närmast kommer han från seriekonkurrenten Köping där han var inlånad från årsskiftet.

Sportchefen Krister Cederberg är mycket nöjd och berättar vilken spelare Thelander är:
- Vi fick upp ögonen för Andreas när vi stötte på honom ett par vändor i serien. Han var en av Köpings bästa backar i våra ögon och vi tror att det finns ytterligare utvecklingskapacitet i den kroppen. Han är en stabil tvåvägsback med bra spelförståelse, det blir spännande att se honom i Sméhallen kommande säsong.

Vi ställde tre frågor till Andreas:

Hej och välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey.
- Tack så mycket!

Vem är Andreas Thelander?
- Jag fyller 20 år nu i november och jag bor för tillfället i Tidaholm med familjen. Jag skulle beskriva mig själv som en glad person och som bryr mig om folk i min omgivning. På fritiden gillar jag att träna och hänga med polare.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
- Publiken kan förvänta sig en spelare som gillar spelet med puck, då jag skulle säga att mina styrkor sitter i puckhantering, passningar och skottet. Jag gillar att skapa lägen i anfallsspelet och att spela enkelt nerifrån defensiva zonen.

Varför väljer du att spela för Linden?
- Linden har en tydlig målsättning som jag tyckte var väldigt intressant. Det, i samband med förutsättningarna klubben ger med lokaler och träningsmöjligheter, anser jag att Linden är ett bra lag för mig att utvecklas i. Samtidigt som jag hoppas kunna hjälpa klubben framåt!

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info