Hoppa till sidans innehåll

Björn Holm come back som Lindens ordförande!

10 JUN 2016 08:30
  • Uppdaterad: 10 JUN 2016 08:56

Vid Lindens välbesökta årsmöte den 8 juni valdes Björn Holm som föreningens ordförande för en tid av ett år.
Björn har varit ordförande tidigare inom föreningen, varit tränare och ledare under många år. Björn kommer kunna tillföra mycket inom vår styrelse med många nya ledamöter och kommer även att utveckla möteskulturen i föreningen samt göra uppföljning av beslut både inom styrelsen och på kansliet. Välkommen tillbaka Björn Holm!

Ordinarie styrelsemöten under 2016-2017 kommer ske 8/8, 5/9, 3/10, 14/11, 5/12, 16/1, 13/2, 13/3 och 3/4. Välkomna att via kansliet anmäla ärenden till dessa styrelsemöten. Utöver dessa mötestillfällen blir det medlemsmöte och årsmöte i juni 2017.

Styrelsen i övrigt och deras olika roller:

Åsa Olsson                      Vice ordförande, sekreterare
Åsa har sin profession inom IT. Har tidigare varit vice ordförande i fackförbundet Vision i Eskilstuna. Hon är gift med förra Linden-backklippan Tobias Olsson och tillsammans har de en son i hockeyskolan.

Krister Cederberg           Senior/Junior
Krister har varit ungdomsledare i många år inom Linden, han har även spelat hockey i klubben och gjort många säsonger i Lindens A-lag. Krister kommer främst arbeta med senior och juniorverksamheten.

Anna Huss Sundström    Ungdom
Anna har som många andra hela sin familj inom verksamheten, sonen spelar i ett av pojklagen där hennes man är tränare. Anna kommer ta ansvar för delar av ungdomsverksameten. Till vardags arbetar Anna som barnmorska.   

Mika Seppänen               Dam/Flick
Mika har varit ledare under många år i Linden, till stor del kring tjej- och damhockeyn. Mika driver en byggfirma till vardags. Mika har arbetat i Lindens styrelse länge och kommer fortsätta att ansvara för dam- och flickverksamheten.

Josefine Rosedahl          Marknad
Josefin har ett brinnande intresse för idrott och i synnerhet ishockey. Josefin arbetar idag inom Skandiakoncernen. Hon har två söner som båda spelar ishockey. Hon har ett stort kontaktnät och kommer ansvara för marknadsfrågor inom föreningen.

Robert Jordman              Föreningsutveckling
Robert har en son som spelar i ett av de yngre lagen. Till vardags driver Robert ett företag inom plastindustrin. Roberts ansvar blir föreningsutveckling i stort och i synnerhet vår barn- och ungdomsverksamhet.

Kassör
Tyvärr kunde ingen väljas till kassör på årsmötet, så den posten är tills vidare vakant. Styrelsen är gemensamt ansvariga för kassörerens uppdrag. Tills vidare kommer ekonomihanteringen läggas ut på en extern aktör.

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info