Hoppa till sidans innehåll

Fler avtackas!

24 OKT 2018 13:57
Vår tidigare avtackning av spelare och ledare kompletteras här med tre spelare där vi inte givit upp hoppet om en återkomst i laget efter skada, studier och arbete på annan ort.
  • Skapad: 24 OKT 2018 13:57

Vår trogne burväktare Mathias "Luongo" Jonsson som varit oss trogen i nio säsonger, och sedermera fick kasta in handduken för denna säsongen p.g.a. höftskada, är den första att rikta ett stort tack till. Vi hoppas Mathias får ordning på sina höfter och vi utesluter inte en comeback mellan stolparna i framtiden!

 


En annan spelare som givit oss mycket glädje är vår spelskicklige back Jim Gustafsson. Han var också tvungen att ta farväl inför säsongen då arbete och flytt till huvudstaden inte går att kombinera med spel i Eskilstunaklubben för tillfället. Men vi håller kontakten med Jim ock utesluter inte en återförening i framtiden. Tack, "Jimpa", för denna gång!

 


Sedan har vi vår unge lovande back, William Sassi, som flyttat norrut för att utbilda sig till brandman och spel i Kramfors, som vi vill rikta ett stort tack till. Vi har stora förhoppningar att han, efter avslutad utbildning, återvänder till hemstaden för att släcka bränder och för spel i moderklubben. Tack och lycka till, William!


-Sportgruppen

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info