Hoppa till sidans innehåll

Jockes tankar!

15 SEP 2019 09:00
  • Skapad: 15 SEP 2019 09:00

Tränaren Jocke Lundholms tankar inför seriepremiären:

- Äntligen drar det igång, något vi längtat till sedan vi avslutade med seger i sista kvalseriematchen mot Trångsund. Segern betydde att Linden Hockey åter är tillbaka i ATG Hockeyettan.
   Att Linden Hockey åter är tillbaka är såklart spännande. Vi tog rejäla kliv i vårt spel under fjolåret och kommer fortsätta bygga vidare på spelidén som tog oss upp i hockeyettan. Men spel i ATG Hockeyettan är något helt annat och kommer bli en ny erfarenhet för många av killarna. Vi vet att det är en tuff utmaning som väntar oss och det är vi alla medvetna om. Det ska bli väldigt intressant att se hur vi står oss i konkurrensen.
   Känslan vi har gruppen är att vi kommer väl förberedda och har en trupp som kan vara med och tävla om poäng i samtliga matcher, oavsett vilka vi ställs emot.
   Inför söndagkvällens match mot seriefavoriten Mariestad - med den gamle Linden-målisen Andreas Appelgren vid rodret - kommer vi sättas på prov ordentligt. Vi måste ha modet att kliva ut från start och våga dominera, vi vet att vi är grymt starka på hemmaplan och känslan är att vi har allt att vinna.
   Så nu hoppas vi på en ordentligt publikfriande tillställning där vi lovar bjuda på passion och attityd och ett stort Linden-hjärta.

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info