Hoppa till sidans innehåll

Länn jobbar stenhårt varje dag för bättring

31 JUL 2017 11:09
  • Skapad: 31 JUL 2017 11:09

Om Lindens alla hockeykrigare är laddade och inspirerade inför den kommande säsongen kan det nog ändå inte mäta sig med tränarens engagemang:
- Jag tänker kanske inte hockey dygnet runt men i vart fall långa stunder varje dag. Jag funderar hela tiden på hur jag ska kunna utföra mitt uppdrag ännu bättre, hur laget ska spela för att prestera maximalt och hur jag måste lära mig att kommunicera, berättar Gustaf Länn som i vart fall räknar med att alla aktiva i truppen ska ha bättre testvärden än i fjol.

- Innan träningsuppehållet under juli fanns det inget att klaga på och nu när vi på nytt ska lagträna hoppas jag att alla skött sina individuella åtaganden och inte "fuskat". I så fall ser det riktigt, riktigt bra ut. Förberedelserna är vassare än inför förra säsongen, det finns inget att anmärka på.

Till 95 procent är spelartruppen klar. Men Gustaf ser gärna ett par förstärkningar ytterligare och under den här veckan (31) förhandlar klubben med två man.
- Klaffar allt är jag nöjd även om det alltid ska finnas öppning för nya spelare.

Den 14:e augusti går Linden på is för första gången och sedan väntar en handfull träningsmatcher fram till seriestarten den 19:e september.
- En vecka tidigare än i fjol, konstaterar Gustaf och ser framför sig ett scenario med fem färre ispass inför premiären i division 2.

- Jag hade gärna sett dem också men vi får ta igen på sikt.

Så talar en hockeystrateg, angelägen om att hans lag ska "dra på" för fullt direkt, avancera till steg 2 och sedan även nå den hägrande kvalserien.

Gustaf Länn är medveten om att det är en rejäl "backe" för att därefter fullfölja ambitionen att 2018-19 ha Linden i division 1, Men då det gäller förberedelser är alltså såväl han själv som lirarna så förberedda det någonsin är möjligt.


NALLE WEINSTOCK

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info