Hoppa till sidans innehåll

Länn stannar i Linden

12 APR 2017 11:59
  • Uppdaterad: 27 DEC 2017 12:57

Tränare Gustaf Länn har igår förlängt sitt kontrakt med Linden Hockey. Gustav går därmed in på sin tredje säsong i båset. En halv säsong som assisterande och 1,5 säsong som huvudtränare.

- Gustaf är en ung ambitiös tränare som vill utveckla sig själv och sina idéer. Vi är glada att han vill fortsätta arbeta tillsammans med oss för att utveckla Linden Hockey mot nya mål. Länn har drivet och det ser vi som en viktig komponent och ledstjärna i Lindens ledarskap säger sportchefen Mats Morell.

- Först och främst är jag oerhört tacksam över att min familj ger mig möjligheterna och förutsättningarna att fortsätta som hockeytränare. Min sambo Maria får under issäsongen dra ett stort lass på hemmafronten, där det inte finns applåderande läktare eller vinster att hämta energi från säger Gustaf Länn.

Sen är jag givetvis ytterst tacksam att få fortsätta i Linden, och få möjlighet till revansch från kvalserien. Hela föreningen, intresset och lagets prestation har ju förbättrats jämfört med tidigare - men jag vill tro att vi bara är i början av vår resa, att det finns mer att utveckla, lära och leverera framöver. Det känns väldigt inspirerande att få vara med på föreningens nästa steg avslutar Länn.


Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info