Hoppa till sidans innehåll

Linden Hockey tecknar samarbetsavtal med Skandia!

24 AUG 2016 11:05
Linden Hockey kan idag stolt presentera ett nytt samarbete. Skandia och Linden har tecknat ett avtal som sett till värdet är ett av de största Linden Hockey någonsin tecknat.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2016 11:29

Lindens klubbchef Anders Björk kommenterar samarbetet:
”- Jag är glad att vi lyckats knyta till oss en partner som tror på det vi gör i Linden. Vi är idag en förening med 18 träningsgrupper där vårt mål är att utveckla varje verksamhet. Detta samarbete gör att vi kan fortsätta satsa på barn och ungdomar och få välutbildade ledare till våra grupper.”

Skandias försäljningsområdeschef Thomas Juhlin om samarbetet:
”- Skandia strävar efter att med förebyggande arbete bidra till att skapa ett tryggt samhälle även för framtida generationer. Därför inriktas en stor del av vår sponsring på insatser för barn och unga.
Genom vår stiftelse – Skandia Idéer för livet – samarbetar och stödjer vi olika organisationer, projekt och eldsjälar med stipendier, forskning, volontärarbete, verktyg och nätverk.
Skandias sponsring är även affärsmässiga samarbeten och allianser med externa partners och syftar till att stärka vårt varumärke och tilltron för våra produkter och tjänster. Genom allianser och samarbeten skapar, vårdar och förstärker vi långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder, medarbetare och samhället i stort.
Vi upplever att Linden Hockey är en förening som på flera sätt arbetar för att alla barn ska få möjlighet att känna delaktighet och utvecklas, något som vi på Skandia gärna är med och stöttar!”

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info