Hoppa till sidans innehåll

Lindskog ansluter!

09 MAJ 2021 16:23
  • Skapad: 09 MAJ 2021 16:23

Vi kan idag presentera ytterligare ett nyförvärv. Ansluter gör den 20-årige forwarden >>Erik Lindskog som senaste säsongen inledde i Färjestads J20-lag men avslutade säsongen på lån i Lindentröjan. Han noterades för 14 matcher och 7 poäng (3+4) under sin senaste sejour i föreningen.

Sportgruppens Krister Cederberg kommenterar Eriks återkomst:
- Vi var nöjda med Eriks insatser under förra säsongen och vi såg att han växte in mer och mer i Hockeyettans spel. Vi tror att han kan ta ytterligare kliv den kommande säsongen och han kommer att tillföra laget energi genom sin spelstil.

Vi ställde några frågor till Erik:

Välkommen tillbaka till Eskilstuna och Linden Hockey.
⁃ Tack, kul att vara tillbaka!

Vem är Erik Lindskog?
⁃ Jag är 20 år och kommer från Hammarö. Började karriären i Hammarö HC och sedan har jag spelat juniorhockey i Färjestad, men nu är det dags för nya äventyr. Jag skulle beskriva mig själv som lugn och trygg. På fritiden gillar jag att åka båt och umgås med vänner.

Du har hunnit med spel i Linden då du var inlånad från Färjestad gångna säsong, hur kändes spel i Hockeyettan?
⁃ Tempot var lite mer kontrollerat och annorlunda från J20 superelit, det tog lite tid att komma in i seniorhockeyn men efter några matcher började det klicka. I det hela tycker jag att hockeyn var roligare.

Varför väljer du att spela för Linden?
⁃ Gillar och vill vara en del av satsningen som pågår samtidigt som jag trivdes väldigt bra under inlåningen förra säsongen. Anläggningen och förutsättningarna är bra och det finns fina möjligheter att utvecklas både individuellt och som lag. Ser fram emot en ny säsong i Linden Hockey!

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info