Hoppa till sidans innehåll

Lördagsmatch i hallen

01 SEP 2017 11:41
  • Skapad: 01 SEP 2017 11:41

Andra träningsmatchen på hemmais är det dags för på lördagseftermiddagen för Linden som räknar med ett klart starkare lag än det som förlorade mot Södertäljes Elit-20-juniorer i onsdags.

Det betyder sex ordinarie backar när Calle Wallin och Andreas Sollén är tillbaka i försvaret och dessutom räknar tränare Gustaf Länn med tandskadade Amders Johnsson och senast sjuke målvakten Mathias Jonsson. Många borta ändå men Surahammar (nedsläpp 15.00) blir ändå en bra värdemätare.

SSK:s påläggskalvar vann klart i onsdags med 5-2 och spelade ut Linden framför allt i slutperioden då krafterna tröt. Tränare Länn är en ytterst positiv person och såg förlusten till trots många ljusglimtar:

- Första perioden, junioren William Sassis backspel, försvaret som helhet och första perioden (hemmaledning med 2-1), löd analysen efter att ha videogranskat tillställningen.

Mot Sura hoppas han förstås på nya positiva besked och framför allt inga nya skador.

- Det räcker med de vi har som stör förberedelserna tillräckligt. Det är svårt att slipa på alla detaljer i spelet när så många saknas.

I två veckor får han nu också avvara Eric Yngwe som sent omsider fått en tidsbestämd avstängning efter ett slagsmål mot Nynäshamn i vårens kvalserie.

 

Skribent: Nalle Weinstock
E-post: This is a mailto link

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info