Hoppa till sidans innehåll

Nya mål i sikte för Lindens nyförvärv

06 SEP 2017 09:00
  • Uppdaterad: 27 DEC 2017 12:57

En trio som kan bli ett utropstecken i vinter.

Nyförvärven Andres Staforelli, Joonas Ruotsaari och Rasmus Hagström har parats ihop i samma anfallsformation under "förpostfäktningarna" och mycket talar för att de får fortsätta tillsammans.
- Vi känner varandra sedan tidigare och trivs bra ihop. Nu börjar vi också få till det på allvar, kommenterar Rasmus som efter några ramträffar i lördags gjorde sina två första mål i Lindendressen.
- Bra förstås för självförtroendet. Det börjar bli riktigt roligt och jag har smält in i det härliga gänget och stortrivs.

Sina första fullträffar tackar han Andres Staforelli för.
- Två läckra passningar, inte så svårt då, säger han blygsamt. Det är skoj att vi får texta tillsammans och det känns bara inspirerande.

Och sedan passar Rasmus på att ösa beröm, inte bara över kedjekompisarna, utan också över hela Linden.
- Det är ordning reda, klara riktlinjer och en tränare som vet vad han vill. Helt i min smak och mina ambitioner.

Hallstahammar kommer på visit i Sméhallen på onsdagskvällen (sedvanlig starttid 19.00) och måste vara betydligt bättre än då lagen senast möttes i träningskamp för några veckor sedan. Då vann Linden med hela 7-1, för övrigt utan Hagströms medverkan.

Eskilstunalaget mönstrar åter Fredrik Nyberg och Anders Johnsson vilket borde ge ökad kapacitet och tränare Gustaf Länn räknar med fyra kedjor och tre backpar om inget oförutsett inträffar fram till nedsläpp.

Skadelistan består i dagsläget nu av fem spelare. Viktor Madell är närmast återställd medan det tar något längre tid för Johan Cederberg, Jesper Karlsson, David Morell och John Wallin.


NALLE WEINSTOCK


Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info