Hoppa till sidans innehåll

Stöd Linden Hockey, teckna Eskilstuna-el!

19 NOV 2018 16:42
  • Skapad: 19 NOV 2018 16:42

Här är tre argument varför du ska välja Eskilstuna-el:


• Hänsyn till miljön
Med Eskilstuna-el tar du hänsyn till miljön. Elen är 100 % förnybar och lokalproducerad i kraftvärmeverket i Eskilstuna. Det är unikt för detta elavtal, så vill du ha lokalproducerad el ska du välja Eskilstuna-el.

• 70 % möjlighet och 70 % trygghet
Eskilstuna-el består av en unik prismix av både fast och rörligt elpris. Under vintersäsongen (1 oktober till 31 mars) betalar du 70 % av elförbrukningen till fast elpris och 30 % till rörligt elpris. Under sommarsäsongen (1 april till 30 september) är det tvärtom – då betalar du 70 % till rörligt elpris och 30 % till fast elpris. Det gör att du kan känna dig trygg om elpriset går upp och smart när elpriset går ner.

• Eskilstuna-el gynnar Linden Hockey
Föreningen får varje år avkastning från Eskilstuna energi och miljö tack vare att vi är ambassadör. Att vara ambassadör för Eskilstuna-el innebär att Linden Hockey marknadsför elavtalet Eskilstuna-el till våra medlemmar och supporters och får därmed ta del av Eskilstuna Energi och Miljös sponsringsbidrag. Exakt hur mycket vi får beror på hur många kunder som kryssat för och valt just Linden Hockey. Det betyder att ju fler kunder som tecknar Eskilstuna-el och väljer Linden Hockey – desto större blir sponsringsbidraget till oss. 2018 var det ekonomiska stödet 10 781 kr.

Hur marknadsför vi det?
Alla föräldrar kommer få en folder där information finns om elavtalet. Du kan även teckna dig direkt via länken www.eem.se/teckna-elavtal/ och ange att du stöttar Linden Hockey. Målet är 300 st. vid årsskiftet.

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info