Hoppa till sidans innehåll

Tack för er tid hos oss!

23 OKT 2018 14:14
Vi i Linden Hockey vill härmed tacka ett antal spelare och ledare som lämnat oss inför och under denna säsong.
  • Skapad: 23 OKT 2018 14:14

Fredrik Nyberg är den ena som gjort hela 8 säsonger och 264 matcher i Lindentröjan, dels i div 1 och sedan i div 2. Södertäljefostrade vindsnabbe forwarden som hunnit fylla 39 år har på dessa matcher skrapat ihop hela 285 poäng, varav 100 mål och 185 målgivande passningar. Med detta är han i topp i maratontabellen! Vi tackar Fredrik för alla mil han lagt på vägen mellan Rönninge och Eskilstuna genom åren, sanslös bedrift och det bevisar att han trivts i Eskilstunaklubben. All lycka i framtiden, ”Nypan”, och lycka till i din nya roll som blivande far i februari!

 

Michael Bernergård är den andre vi vill tacka av. "Micke" har varit Linden trogen hela sin karriär med undantag för en utflykt till USA med collegehockey. Det blev även för honom 8 säsonger i A-lagströjan och 63 poäng i matchprotokollet. Skridskostarke forwarden var tyvärr skadedrabbad i slutet av sejouren och han tappade suget när han inte kunde ge järnet för laget och därmed inte kunde prestera på högsta nivå. Lycka till med allt, Micke, och tack för allt du gjort för oss!

 

Vi vill också tacka Strängnäsduon Viktor Madell och Jesper Boklund som lämnat truppen efter ett par säsonger i Lindens färger.
Båda killarna har valt att fortsätta sina karriärer i seriekollegan Åkers färger och vi önskar dessa båda kanonkillar all lycka på och utanför isen!

 

 

Sist men inte minst vill vi tacka vår förre coach Gustaf Länn som under tre säsonger etablerat vårt A-lag från ett mediokert gäng till ett topplag i tvåan. Gustaf kom till oss efter att framgångsrikt coachat Åkers juniorer i flera säsonger, han startade som assisterande coach i Linden men fick snabbt huvudansvaret för laget. "Gurra", som han kallas, är en seriös och analytisk tränare som inte lämnar något åt slumpen.
Inför denna säsong väntade dock familjen sitt andra barn och tiden räckte inte till att fortsätta som tränare på högre nivå men Gurra finns kvar i föreningen då han återfinns som tränare i ett av pojklagen. Tack för allt, Gurra, och lycka till som familjefar, tränare och med din civila karriär!


- Sportgruppen

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info