Hoppa till sidans innehåll

Till Lindens medlemmar och supportrar!

04 OKT 2016 19:31
  • Skapad: 04 OKT 2016 19:31

Hej!

Vilken hemmapremiär vi hade!
874 åskådare som kom för att stötta vårt A-lag i matchen mot Hanviken. Killarna som spelade var otroligt nöjda och glada för stödet. Mycket roligare att spela inför 8-900 åskådare än 100 st i publiken. Tyvärr lyckades vi inte vinna matchen men laget bjöd på en kamp som ändå var sevärd. Nya tag ikväll i bortamatchen mot Gripen från Nyköping.

Varför lyckas vi med att få 874 åskådare till hallen?
En anledning är att vi jobbat hårt med marknadsföringen och att våra sponsorer bjöd på entrén, men den stora anledningen tror jag är att klubbkänslan på kort tid har förbättrats avsevärt och att det medfört att vi inom föreningen vill hjälpa varandra. Övriga lag i föreningen slöt verkligen upp för att stötta vårt representationslag på hemmapremiären. Det är klubbkänsla!
A-lagskillarna har varit nere hos ungdomslagen och tränat, vi kommer till nästa match införa maskotar som kommer byta om med A-laget, vara med på uppvärmningen, komma in i en nedsläckt hall med övriga spelare och avslutningsvis få lägga en straff på målvakterna. Sånt bygger klubbkänsla och minnen för livet!

Jag vill att ni ska känna en stolthet att vara medlem i Linden Hockey. I vår förening är det inte vi och dem. Linden är VI, inte dom i styrelsen eller dom på kansliet. Linden är alla medlemmar som inkluderar alla ungdomslag, A-lag, juniorer, kälkhockeylaget och våra vuxengrupper. Vi har också ett stort antal medlemmar som inte är aktiva.
Vi har en styrelse och olika kommittéer samt ett bemannat kansli. Det är vi som är Linden Hockey och vi alla har ett ansvar att utveckla föreningen framåt.

Nu hoppas jag att så många som möjligt sluter upp på fredag kl. 19.00 då vårt A-lag tar emot Värmdö HC!

Med vänlig hälsning

Anders Björk
Klubbchef
Linden Hockey

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info