Hoppa till sidans innehåll

Tränarduon signad!

21 APR 2017 12:34
  • Uppdaterad: 27 DEC 2017 12:57

Det är med glädje vi redan nu kan presentera kommande säsongs tränarpar för Lindens A-lag. Gustaf Länn som vi sedan tidigare presenterat som huvudtränare kommer att assisteras av Douglas Smedberg med förflutet i Åker/Strängnäs. Gurra och Douglas har kamperat ihop tidigare och tagit Åkers juniorer uppåt i seriesystemet.Smedberg kommer närmast från fem raka säsonger i Åker/Strängnäs juniorverksamhet, där han senaste två åren varit huvudansvarig för J20 Elit, och även stått för ett kort inhopp i A-lagsorganisationen under kvalet till Hockeyettan Västra. Som ledarteam känner Smedberg och Länn varandra väl efter att ha genomfört tre säsonger och över 150 seriematcher ihop i Åker/Strängnäs juniorer.
Ett samarbete som kulminerade med avancemang till Region Elit för både J18 och J20 säsongen 2014/15.

Gustaf Länn kommenterar sin nya kollega:
- Han har en bra bild av de juniorer och yngre seniorer som spelat i vår region senaste säsongerna, där han kan vara med och bidra med kunskap i organisationen redan från dag 1. Sen känner vi så klart varandra väl sedan tidigare och har en historik där jag upplever att vi kompletterade varandra väl kring arbetet med laget genom att ha lite olika tempo och kompetenser.

Sportchefen Mats Morell:
- Det känns mycket spännande att se vad dessa herrar kan åstadkomma med Lindens A-lag. Vi har efter en starkare säsong på många år siktet inställt på avancemang i seriesystemet och vi hoppas det hjälper att redan nu tillsammans med coacherna bolla lösningar och kunna ställa ett ännu slagkraftigare lag på isen till hösten.

Det betyder att förra säsongens assisterande tränare Hasse Lindberg inte fortsätter i Lindens bås.
- Vi vill passa på att tacka Hasse Lindberg för säsongen som varit och för att han gjort ett bra jobb i och runt laget. Han har ställt upp på ett ovärderligt sätt för klubben och det har betytt mycket för oss, avslutar Mats.


Sportgruppen

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info