Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens förslag

30 SEP 2021 16:55
  • Uppdaterad: 30 SEP 2021 16:55

DAGORDNING Vid EXTRA ÅRSMÖTE 2021 för Linden Hockey Eskilstuna:

§ 1 Årsmötets öppnande av föreningens ordförande.
§ 2 Val av mötesordförande.
§ 3 Val av mötessekreterare.
§ 4 Val av två justerare tillika rösträknare.
§ 5 Fråga om årsmötets behöriga utlysande.
§ 6 Fastställande av röstlängd - enkel majoritet
§ 7 Val av föreningens Ordförande för en tid av ett år.
§ 8 Val av extra ledamot för en tid av ett år.
§ 9 Mötets avslutande.


Valberedningens förslag till extra årsmöte 2021-10-11

Ordförande under verksamhetsåret 2021/2022

Annika Eriksson
Annika Eriksson.jpg
Annika är en jordnära, driven och social kvinna. Genom sina år inom kundtjänst, försäljning och med att driva asylboende till idag driva ett eget hotell har hon samlat på sig erfarenhet som är ovärderlig i sitt företagande.

Annika driver Hotell Eskilstuna genom sitt eget aktiebolag Hotell TS AB där TS är en förkortning på tre systrar. Där hyllar honsina tre döttrar för den livsglädje dom ger. Annika har rustat upp Hotellet efter tiden som asylboende, där kvalitet inte var prioriterat utan mer skapa en familjär plats för människor på flykt.

Idag är fastigheten rustat för hotell och tanken är att det ska vara det familjära hotellet där man ska känna sig välkommen och sedd som gäst. Annika brinner för föreningslivet och har öppnat upp för föreningar i stan att få fördelaktiga priser för att kunna satsa på att ta hit spetskompetens.

Annika har under många år arbetat på Sundbyholms Slott, där hon satte grunden till intresset för hotellverksamheten. Efter tiden på Sundbyholms slott så började hon arbeta med stresshantering på Promas. Där blev hon utbildad av självaste Uneståhl och hon föreläste om stresshantering och mental träning för många skolor och förskolor i Eskilstuna bl.a.

Annika bor med sin man och sina 3 barn strax utanför Eskilstuna. Fritiden ägnar hon åt träning och förstås barnens idrotts och fritidsaktiviteter.
Om årsmötet går på valberedningens förslag så ser Annika fram emot att leda föreningen enligt värdegrunden och mot nya mål.I detta arbete är förstås övriga styrelsen, personalen och alla ideella ledare ovärderliga.

Ledamot under verksamhetsåret 2021/2022

Lotta Carlsson
Lotta Carlsson.jpg
Lotta Carlsson tillträdde som ansvarig för Xcaret i februari 2011. Hon är sedan augusti 2013 VD för Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB Hon har en civilekonomexamen med specialinriktning mot tjänsteföretag från Umeå School of Business and Economics samt en påbyggnadsutbildning inom management. Hon har tidigare erfarenhet av bemanningsföretag samt har under flera år arbetat som ekonomiansvarig inom byggbranschen. Hon har dessutom arbetat med projektledning och försäljning.

Lotta Carlsson Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB, utsågs 2021 till Årets Företagare i SödermanlandÅrets Företagare i Södermanland är en sann ledare och förebild som genom ett stort personligt engagemang och ett starkt målinriktat driv, byggt ett företag med mycket god lönsamhet och stabil tillväxt. Samhällsengagemanget visar sig tydligt genom delaktighet i studieplaner för de lokala ekonomiutbildningarna, detta för att studenterna ska bli mer anställningsbara efter examen. Vinnaren visar prov på kreativitet och förnyelse, i en vanligtvis konservativ bransch. Genom samarbeten gör vår vinnare det möjligt för sina kunder att erhålla finansiering i situationer där det är svårt att få traditionell bankfinansiering.

Valberedningen rekommenderar starkt dessa två kandidater, föreningen får i och med dessa in mycket värdefull kompetens i form av två kvinnor som inte har en direkt anknytning till något enskilt lag i föreningen, heller inte helt insatta i sporten ishockey i sig, vilket vi ser som en styrka.

Vår kommande ordförande skall inte arbeta med verksamhetsnära frågor utan mer styrning av föreningen. De båda kommer in med ny kompetens som kommer vara mycket värdefull de kommande åren och de ingår båda i värdefulla nätverk inom näringslivet som kan bli värdefullt med att hitta nya samarbetspartners till föreningen.

Eskilstuna 2021-10-11

Valberedningen
Mikael Kareinen ordf
Grim Östlund
Torbjörn Berglund

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info