Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen informerar

11 MAR 2022 11:51
  • Uppdaterad: 11 MAR 2022 11:51

ÅRSMÖTE

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ.
Den valda styrelsen har i uppdrag av årsmötet att leda verksamheten enligt årsmötets beslut. Valberedningen har följt styrelsens arbete sedan årsmötet och har skaplig koll på hur arbetet fungerat. Nästa ordinarie årsmöte planeras att genomföras den 7 juni 2022. Innan dess och under årsmötet har medlemmar möjlighet att påverka, bland annat om vilka som får möjligheten att vara med i styrelsen och leda arbetet.
     Valberedningen uppskattar om ni medlemmar innan april månads utgång hör av er via e-post till valberedningens ordförande Mikael Kareinen This is a mailto link om ni vill lämna feedback på styrelsens arbete så här långt. Vi kommer inte svara på era synpunkter eller lämna det vidare utanför valberedningen, utan mera lägga det till en samlad bild över styrelsens arbete.

Möjlighet finns också att lämna förslag på kandidater till både styrelse, valberedning och revisorsgrupp. Även det skickas via e-post till This is a mailto link och den ni föreslår skall av er tillfrågas och acceptera att förslaget vidarebefordras (med en presentation och kontaktuppgifter) till valberedningen. Förslag på nya kandidater går bra att lämna fram till årsmötesdagen men valberedningen siktar på att ha klart sitt förslag i början på maj.

Mikael Kareinen
Ordförande i valberedningen

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info