Hoppa till sidans innehåll

Brev från styrelsen

21 JUN 2022 09:18
  • Skapad: 21 JUN 2022 09:18

Lindenmedlem och samarbetspartner

De senaste dagarnas skriverier i Kuriren samt i sociala medier har nog inte undgått någon. Skriverier som vi som styrelse är oerhört ledsna över och som såklart sårar och skadar både oss som styrelse och förening.

Vi var alla i nuvarande styrelse representerade vid årsmötet och ingen av oss har hört det uttalande som vår hedersordförande enligt massmedia ska ha sagt till vår tidigare ordförande, här står ord mot ord. Det som är helt klart är att vi tar starkt avstånd mot all typ av nedvärderande och/eller kränkande behandling oavsett vem det gäller. Nuvarande ordförande har därför haft ett möte med hedersordföranden och förklarat vår ställning, vilken han helt håller med om.

Huruvida det var en kupp eller inte i samband med årsmötet, som det stått i medierna, håller vi definitivt inte med om. Det är upp till vilken medlem som helst att komma med ett alternativt förslag till valberedningens förslag gällande styrelsemedlemmar, vilka det sedan blir är upp till årsmötet att bestämma. I detta fall ledde det till röstning och vi vet alla utfallet.

Att det kom fram ett nytt förslag (vilket var känt innan mötet) bottnar i att styrelsen under tidigare ordförande inte fungerat enligt vår iakttagelse. Vi upplever att ledarskapetinte har funnits där, vare sig gentemot övriga styrelsemedlemmar eller mot våra anställda. Valberedningen (som funnits representerad vid samtliga styrelsemöten under året) har varit väl medveten om situationen och inte varit förberedda inför årsmötet på ett önskvärt sätt enligt oss. Vi som styrelse har haft möte med sammankallande för valberedningen där vi påtalat bristerna vi ser i det arbete som utförts där det bottnar i att man inte använt sig av den skrivelse som finns framtagen. Nu är det till stor del en ny valberedning framröstad i och med årsmötet och vi hoppas på ett bra samarbete under året.

När de gäller de påhopp via sociala medier, både på oss som styrelse samt våra anställda, ser vi det som helt förkastligt. Att flera vuxna människor som i många fall är medlemmar i vår ideella förening gör allt för att såra och skada både individer och oss som förening, är ingenting som för föreningen framåt. Vi ser fram emot att ni som har frågor eller funderingar vänder er till oss som styrelse med era tankar, frågor, frustrationer så ska vi göra vårt yttersta för att bemöta dessa.

All tid, energi och hjärta som vi som styrelse lägger på föreningen och dess medlemmar är och kommer alltid vara med utgångspunkt för föreningens bästa.

Eskilstuna 2022-06-21
Lindens styrelse

Krister Cederberg Lars-Göran Gustafsson Peter Larsson
Josefin Rosedahl Hella Svanberg Thomas Tördahl

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info