Hoppa till sidans innehåll

Tränarteamet för J18-laget är nu spikat!

08 JUN 2022 20:04
  • Uppdaterad: 08 JUN 2022 20:04

Efter återbud från Jacob Walther (nytt arbete) kvar stod Rickard Berg och Peter Andersson. Nu får de två nya kollegor, Hampus Larsson och Andreas Brunåker. Det innebär att en fyra man stark tränargrupp leder laget kommande säsong.

På bilden syns, från vänster: Hampus Larsson, Rickard Berg, Andreas Brunåker och Peter Andersson.

Klubbchefen Anders Björk kommenterar teamet:
- Jag är glad att vi har fyra kompetenta tränare som tar hand om J18-laget. De har alla olika erfarenheter med sig i ryggsäcken och jag är övertygad att de kommer få ihop sina roller på ett bra sätt. Försäsongen är redan igång och de har en stor grupp att jobba med. Extra kul är det att vi får in nyblivne SM-guldvinnaren och före detta elitspelaren Hampus Larsson i teamet.

Hampus Larsson, som representerat både Timrå och Linköping, tvingades som bekant avsluta karriären efter en nackskada och har den gångna säsongen varit assisterande tränare i LHC:s J20-lag.

- Där var Larsson med och förde sitt lag till J20-guld. Att få in Hampus i föreningen igen är en jättetillgång, de erfarenheter han besitter kommer att vara nyttiga både för klubben och för de juniorer han kommer att träna. Det vill föreningen gärna ta del av när han numera är bosatt i Eskilstuna. Hos oss finns bra träningsfaciliteter, kompetenta tränare och ett hungrigt J18-lag, det ska bli intressant att följa lagets utveckling, avslutar Björk.

J18-tränare 2022c_.jpg

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info