Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Mars 2021

(2021-03-06 11:43)
 
 
 
Ulrika Billme, idrottspsykologisk rådgivare som ingår i Svenska Ishockeyförbundets kompetensnätverk för idrottspsykologi och Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet samtalar om självreflektion i rollen som domare.
 

Stopp för enstaka matcher

(2021-02-25 15:20)
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.
 
Nu går svensk ishockey samman för att öka antalet flick- och damspelare.
 
 
Under #hockeyhemma har Svenska Ishockeyförbundet dragit igång en hel del aktiviteter för att alla hockeyspelare ska hitta sätt att träna och ha kul med hockeyn då de inte kunnat vara i ishallen på samma sätt som tidigare.
 
Nu är det dags att skicka in din nomering för Ljunkans stipendium!
 
Efter att vi under dagen haft ytterligare kommunikation med RF vill Svenska Ishockeyförbundet göra ett förtydligande gällande träning för spelare födda 2002 till 2004.
 
 
IIHF har släppt spelprogrammet för VM i Riga 21 maj-6 juni 2021.
 
 
Utifrån den rådande situationen med smittspridning i tre av föreningarna i SDHL har Svenska Ishockeyförbundet efter en noggrann medicinsk bedömning beslutat att inte genomföra Damkronornas läger i Sundsvall.
 
Folkhälsomyndigheten har idag meddelat att de från den 6 februari öppnar upp möjligheten för våra äldre ungdomar att idrotta både inom- och utomhus.
 

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info