Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


U18-Damlandslaget fick bästa möjliga resultat i 4-nationersturneringen som hölls i Upplands Väsby förra veckan. Tre segrar och nio poäng på tre matcher.
 
För tionde året i rad stärker Svenska Spel svensk ungdomsidrott när årets pengar från initiativet Gräsroten betalas ut idag. Sedan starten av Gräsroten har drygt en halv miljard kronor betalats ut till ungdomsidrotten.
 

Veckans Landskamper

(2022-11-08 17:51)
Vi har en hel rad spännande landskamper att se fram emot i novembers landslagsbreak. Här har du dem alla, med sändande bolag och matchtider.
 
Efter en dramatisk avslutning på finalen kunde Norrbotten säkra distriktets fjärde titel i TV-pucken. – Sjukt kul! Även om inte alla andra trodde på oss, så gjorde vi det, säger matchvinnaren Love Härenstam.
 
Tack vare en stabil försvarsmur vann Stockholm årets upplaga av TV-pucken, efter 2–0 i finalen mot fjolårsvinnarna Småland. – Det här har varit en dröm sen man var liten, säger Stockholms lagkapten Tindra Azzopardi till SVT.
 
Alla föreningar som i år arrangerar Tre Kronors Hockeyskola och har deltagit i TKH-utbildning får, helt utan kostnad, två kompletta målvaktsutrustningar med benskydd, handskar, klubba och en speciell målvaktströja.
 
Idag kan Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med Rögle BK och Helsingborgs HC presentera att Damkronorna spelar en 5-nationsturnering i Ängelholm och Helsingborg 13–17 december.
 
Här hittar du spelschemat för TV-puckens slutspel 2022.
 
Se alla publicerade landslagstrupper för november här.
 
Livesändning tisdag kl 13.00 från pressträffen med Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg och Tre Kronors förbundskapten Sam Hallam.
 

Biljettsläpp för U18-VM

(2022-10-28 09:00)
Den 8–15 januari 2023 avgörs U18-VM för tjejer i Östersund. Räkna med en stor hockeyfest i stan när morgondagens stjärnor möts för att göra upp om guldet. Nu är biljetterna släppta.
 
Den 17 november öppnar Avicii Arena portarna för Tidernas Hockeygala. Svensk ishockey – som fyller 100 år 2022 – kommer firas stort i en unik TV-sänd galakväll i SVT.
 
Svensk ishockey ser fram emot ett givande samarbete med den nya idrottsministern.
 
Antalet dam- och flickspelare i Sverige har ökat med 28,8 procent på ett års tid.
 
Gjensidige och Svenska Ishockeyförbundet förnyar sina samarbetsavtal kring sponsring och licensförsäkring.
 

Gräsroten - Hjälp oss fördela 50 miljoner till ungdomsidrotten

hemmavinsten

Hockeyboden

Stöd Linden Hockey - Teckna Eskilstuna-el

RF Sisu Sörmland

Postadress:
Eskilstuna Linden Hockeyklubb - Ishockey
Kjulavägen 70, Sméhallen
63362 Eskilstuna

Besöksadress:
Sméhallen
63362 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515286
E-post: lindenhockey@quickne...

Se all info